Eindstand tweede periode competitie

Na de tweede periode van de competitie zijn de teams van Quatsh als volgt geëindigd:

-Quatsh 1 heeft in poule 1 op de zaterdag, na haar kampioenschap in de eerste periode, de titel aan Aprés Squash uit Gemert moeten laten. Quatsh 1 kwam na een spannende competitie een luttel punt te kort voor een derde kampioenschap op rij.

-Quatsh 2 heeft in poule 4 op de vrijdag een keurige tweede plaats weten te behalen. Enkel het senioren team 5 tinten grijs eindigde voor hen.

-Quatsh 3 heeft in poule 2 op de zaterdag uiteindelijk beslag weten te leggen op de derde plaats.

-Quatsh 4 heeft in poule 2 op de zaterdag de vijfde plaats weten te behalen.

-Quatsh 5 heeft, na haar promotie naar poule 1 op de zaterdag een moeilijke tweede helft van het seizoen gekend. Uiteindelijk zijn zij laatste geëindigd in poule 1 op de zaterdag.

-Quatsh 6 heeft, na haar degradatie uit poule 6 op vrijdag, het kampioenschap weten te behalen in poule 7. Op een spannende laatste wedstrijddag wist zij nummer twee Squash and Fit 7 slechts twee punten voor te blijven.

Kijk ook vooral in de prijzenkast voor foto’s van de teams en hun prijzen…

Eindstand eerste periode competitie

Na de eerste helft van de “kleine kompetitie”, wordt de balans opgemaakt en promoveren/degraderen teams. Quatsh heeft het als volgt gedaan:

Quatsh 1 gaat verder waar het vorig jaar eindigde en is wederom nummer 1 in poule 1 op de zaterdag.

Quatsh 2 eindigt een plaatsje boven de degradatiestreep en weet zich dus te handhaven in poule 4 op de vrijdag.

Quatsh 3 eindigt vierde in poule 2 op de zaterdag en weet Quatsh 4 ruim achter zich te houden. Sterkste team in deze poule is echter Quatsh 5, dat met relatief gemak kampioen wordt en promoveert naar poule 1.

Debutanten team Quatsh 6 eindigt een na laatste in poule 6 op de vrijdag en degradeert dus naar poule 7.

Interessant zal worden hoe teams 5 en 6 het gaan doen in hun nieuwe poule en of de overige teams na de verschuivingen hoger kunnen eindigen in de tweede periode. In deze periode worden uiteindelijk de prijzen verdiend. Wordt vervolgd…

Resultaten eerste ronde competitie

Na de eerste ronde van de “kleine kompetitie” staan de diverse Quatsh teams er als volgt voor:

In poule 6 op de vrijdag heeft het nieuwe team Quatsh 6 uit 30 potentiële punten 4 punten gepakt. Dit resulteert helaas in een 7e en voorlopig laatste plaats. Gelukkig dus ruimte genoeg voor verbetering.

In poule 4 op de vrijdag heeft Quatsh 2 20 punten behaald. Dit is goed voor een 3e plaats op 7 punten van de koploper. Ligt hier een titel in het verschiet?

In poule 2 op de zaterdag is de concurrentie tussen Quatsh teams groot. Quatsh 4 pakt 7 punten, Quatsh 3 pakt 21 punten en Quatsh 5 pakt maar liefst 26 punten. Hiermee staan Quatsh 4, Quatsh 3 en Quatsh 5 op de 4e, 2e en 1e plaats respectievelijk.

Tenslotte in poule 1 op de zaterdag pakt Quatsh 1 maar liefst 28 punten en staan daarmee op dezelfde plek waar ze vorig jaar geëindigd zijn, te weten 1e.

Quatsh shirts nu beschikbaar

DE NIEUWE QUATSH SHIRTS ZIJN BESCHIKBAAR!!

De shirts zijn gemaakt van een lichtgewicht, sneldrogende en vochtregulerende stof. Ze kosten 25 euro per stuk: een koopje voor een goed shirt met een trendy afdruk in de hippe kleur Curacao blauw.

shirt-achter shirt-voor

Quatsh Open 2016 Groot Succes

Op zondag 18 september vond bij Squashtime in Eindhoven de Quatsh open plaats.

Het toernooi was een groot succes. Met 20 deelnemers volgende er uiteindelijk een spannende finale.

Onze eigen Rob Schoren won van Balázs Károly uit Tilburg. Rodrigo Mendoza, ook van ESSRV Quatsh, werd uiteindelijk derde.

Kijk snel bij de foto’s voor een impressie!

Quatsh Open 2016

14114909_1083121665069831_3855937559690100359_oHet is zover! Om het nieuwe collegejaar te beginnen kan je meedoen met het Quatsh Open 2016! Natuurlijk is dit een open toernooi voor iedereen. Ook dit jaar wordt het gehouden in SquashTime en is inclusief een maaltijd en alle gezelligheid! Inschrijven kan via dit facebook evenement (kies gaan) , via toernooi@quatsh.nl of via Sjef van SquashTime. Als je preferentie hebt, voor niveau, laat dit ook weten. Kosten zijn €12.50 pp. Inschrijvingen sluiten 16 september dus wees snel!

Open inloop training 05-09-2016 – 20:30-21:30

vrije training

 

 

 

 

 

Op 05-09-2016 organiseert E.S.S.R.V. Quatsh een open inloop training van 20:30 tot 21:30.

Leer meer over squash en de club E.S.S.R.V. Quatsh. De open training is voor iedereen, dus ook voor niet-leden. Inschrijven is niet nodig. Kom eenvoudigweg opdagen, wij zorgen voor rackets en ballen.
Kom kennismaken!

Trainingen gaan van start

Het nieuwe trainingsseizoen gaat op maandag 29-08-2016 van start. Training vinden plaats op maandag, dinsdag en donderdag.

Kijk onder het kopje training om een overzicht te zien van de samenstelling van de verschillende groepen en de trainingstijden.

Op de kalender kan je zien op welke dagen er getraind wordt, dan wel wanneer er geen training is.

Boosters Toernooi 1 mei

Op zondag 1 mei organiseert SSV De Boosters uit Nijmegen het Open Boosters toernooi. Het vindt van 10:00-17:00 plaats op de squashbanen van het USC Nijmegen. Het toernooi is inclusief lunch. Als je wint is er voor ieder niveau een squashracket te winnen als hoofdprijs!
Deze rackets worden mogelijk gemaakt door squashwebwinkel.nl

Het toernooi kost €5,- voor Boosters-leden en €10,- voor niet-Boosters leden. Inschrijven kan door een aanmeldingsmail te sturen naar rlgeurten@gmail.com. Geef hierbij aan of je beginner, gemiddeld of gevorderde squasher bent en of je nog dieetwensen/voorkeuren hebt. Er is een maximum aantal inschrijvingen (32), dus wees er snel bij!

Dylan Bennett derde van Nederland

Het NK Squash 2016 is gespeeld. Onze eigen trainer Dylan Bennett heeft het in de halve finale moeten afleggen tegen de inmiddels 10-voudig nederlands kampioen Laurens Jan Anjema. In de wedstrijd om de derde en vierde plaats versloeg Dylan eenvoudig de kampioen van vorig jaar, Sebastiaan Weenink.

Kijk hier de spannende pot tussen Dylan en Laurens Jan terug: